آشنایی با انواع پکیج

درست است که در عصر حاضر در برخی از نقاط کشور هنوز از سیستم های گرمایشی قدیم مثل بخاری نفتی و انواع آبگرمکن برای گرم کردن خانه و آب گرم مصرفی استفاده می کنند. اما امروزه گسترش شبکه های گازرسانی باعث شده است تا در اکثر نقاط از سیستم های گرمایشی جدید همچون انواع پکیج استفاده شود. به طور کلی می توان گفت پکیج دستگاهی است که برای ساختمان آب گرم را تامین می کند و به راحتی می تواند فضا گرم کند. در ادامه با انواع پکیج آشنا خواهیم شد و به بررسی انواع آن از جنبه های مختلف می پردازیم.

انواع پکیج
انواع پکیج

پکیج چیست؟

برای معرفی انواع پکیج ابتدا باید از این سیستم گرمایشی یک تعریف روشن ارائه دهیم. سپس انواع آن را مورد بررسی قرار خواهیم داد و آن ها را معرفی خواهیم کرد. در تعریف این سیستم باید بیان کرد که این دستگاه دارای قابلیت تامین منبع آب سرد و گرم برای ساختمان است. و اغلب به صورت زمینی و یا دیواری نصب و استفاده می شود. که بهترین محل های نصب پکیج دیواری و زمینی را نیز می توانید در وبسایت ما مشاهده کنید.

به عبارت دیگر می توان گفت این سیستم که به صورت زمینی و دیواری در بازار موجود می باشد در ساختمان ها جایگزین موتورخانه شده است. شما می توانید این سیستم را به راحتی و به جای کابینت دیواری و یا زمینی نصب نمایید. این سیستم دارای بازدهی انرژی نسبتا بالایی است و در مقایسه با موتورخانه از سوخت کمتری استفاده می کند. استفاده از این سیستم در ساختمان ها باعث شده است لوله کشی های گسترده در ساختمان حذف شود و در نهایت باعث خواهد شد تا آب گرم و سرد به صورت مستقل برای هر یک از واحدهای یک ساختمان تامین شود.

پکیج به گونه ای طراحی شده است که قطعات تشکیل دهنده مدارهای گاز سیستم گرم کننده رادیاتور، آب گرم مصرفی و سیستم کنترل این مدارها در مجموعه ای بسیار کوچک قرار گرفته اند. از آنجا که وزن این سیستم ها بسیار کم است قابلیت نصب آن ها روی دیوار وجود دارد.

مزیت های استفاده از پکیج

از مزایای استفاده از این سیستم در ساختمان می توان به ایمنی بالا، اشغال فضای اندک و تامین آب سرد و گرم به صورت مستقل برای ساختمان اشاره کرد. می توانید پکیج را به راحتی جایگزین آبگرمکن های ایستاده و یا دیواری نمایید.

مهمترین مزیت استفاده از این سیستم گرمایشی مصرف سوخت بهینه آن است که ارگان ها و مردم را تشویق می کند تا از این دستگاه استفاده کنند. با استفاده از این سیستم در ساختمان دیگر نیازی به احداث موتورخانه ندارید.

پکیج
پکیج

انواع پکیج بر اساس محل نصب

این سیستم را می توان بر اساس محل نصب نیز به چندین دسته طبقه بندی کرد. دسته بندی های رایج این محصول به صورت زیر می باشد:

  • دیواری
  • زمینی
  • زمینی به صورت ایستاده

طبقه بندی پکیج بر اساس سیستم احتراق و مشعل

پکیج های زمینی با توجه به سیستم احتراق خود به انواع مختلف طبقه بندی می شوند که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • زمینی مشعل دار
  • زمینی بدون مشعل

طبقه بندی پکیج بر اساس نوع سیستم تامین آب

این سیستم ها دارای ظرفیت و حجم نسبتا پایینی برای تامین آب گرم داخل ساختمان است. این سیستم ها اغلب برای ساختمان هایی مورد استفاده قرار می گیرد که سختی آب آن کم است. بر اساس تامین آب گرم این محصول را نیز می توان به محصولات زمینی مخزن دار اضافه کرد. البته در این سیستم ها به جای مبدل صفحه ای از مخزن کوئل دار استفاده می شود که قابلیت نگهداری آب گرم آن نسبتا بالاست.

برای تامین آب گرم مورد نیاز مصرف کننده می توانید از این محصول استفاده کنید زیرا در این سیستم ها همیشه آب گرم ذخیره شده وجود دارد. عملکرد این سیستم ها همانند موتورخانه می باشد و بدون تغییر دما آب گرم بهداشتی را تامین می کند. این سیستم ها در برابر رسوب مقاومت نسبتا بالایی دارند.

 

طبقه بندی پکیج بر اساس عملکرد تابستانی و زمستانی

این محصول بر اساس نوع عملکرد خود به دو دسته زمستانی و تابستانی طبقه بندی می شوند. در فصل تابستان که از وسایل گرمایشی استفاده نمی شود از این محصول معمولا برای تامین آب گرم بهداشتی استفاده می شود. در فصل سرد سال نیز این سیستم ها علاوه بر تامین آب گرم مصرفی داخل ساختمان باید قادر به تامین آب گرم برای رادیاتور و مدارهای گرمایشی باشند.

 

هر زمانی که به آب گرم نیاز داشته باشید می توانید تنها با باز کردن شیر آب گرم به آب گرم دسترسی پیدا کنید. این سیستم به صورت خودکار مشعل را روشن کرده و به صورت همزمان مصرف آب را قطع کرده و در صورتی که شیر آب گرم را ببندید مشعل پکیج نیز خاموش خواهد شد و برد الکترونیک پکیج وظیفه کنترل آن را بر عهده دارد.

طبقه بندی پکیج بر اساس نوع سوخت

از دیگر معیارهای طبقه بندی این سیستم ها می توان به نوع سوخت مصرفی در آن ها اشاره کرد. این سیستم ها بر اساس نوع سوخت مصرفی به انواع مختلفی طبقه بندی می شوند. از انواع این سیستم ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • گازی: این سیستم ها به صورت دیواری و زمینی در بازار وجود دارند.
  • گازوئیلی: نوع زمینی این سیستم ها را می توان در موتورخانه و یا انباری در بیرون از واحد مسکونی نصب کرد.
  • دوگانه سوز: نوع زمینی این سیستم ها را همانند نوع گازوئیلی می توان در موتورخانه و یا بیرون از انباری نصب کرد.
  • برقی: در نهایت می توان گفت این سیستم ها به صورت زمینی و دیواری در دسترس هستند و از قابلیت مهم آن می توان به بی صدا بودن آن ها اشاره کرد.

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *